Finlandssvenska föräldrar
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.
Finlandssvenska föräldrar

Ett forum för alla finlandssvenska föräldrar och såna som vill/skall bli mamma eller pappa.
 
HemSökLatest imagesBli medlemLogga in

 

 Forumets regler

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
AdminAntal inlägg : 5
Registration date : 07-08-19

Forumets regler Empty
InläggRubrik: Forumets regler   Forumets regler Icon_minitimesön aug 19, 2007 8:26 pm

Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).
Till överst på sidan Gå ner
https://foraldraforum.swedishforum.se
Malinowski
Admin
Admin
Malinowski


Kvinna
Antal inlägg : 145
Age : 38
Registration date : 07-08-19

Forumets regler Empty
InläggRubrik: Sv: Forumets regler   Forumets regler Icon_minitimeons feb 06, 2008 6:35 pm

1. Allmänt beteende
- Betee dig sakligt och efter gott beteende, svordomar hör som känt inte till bra uppförande.
- Läs alla anvisningar och klistrade inlägg

2. Skrivande
- När du öppnar ett nyt ämne så fundera på rubriken, Hjälp! är ett bra exempel på en dålig rubrik, mer beskrivande rubrik är bra.
- Onödigt provocerande text är förbjuden och den tas bort om moderatorna tycker så.
- Öppna inte samma tråd i många forum, undvik onödiga öppningar av trådar, använd sök funktionen innan du öppnar en ny tråd det kanske redan finns många från förut. - Lainaaminen (Quote). Kun vastaat johonkin kysymykseen, on hyvä käyttää lainausta, tästä käy helposti ilmi mihin kysymykseen olet vastaamassa.


3. Lagen
- Lagen bör följas även på internet och alla kränkande, provocerande och copyright skyddade texter/bilder är förbjudna och kan leda till polisanmälan.

4. Modererande

Moderatorna får inte låsa/ta bort trådar/inlägg utan bra orsaker. Brytande av dessa leder till förlust av mode rättigheter. Om du känner att dina trådar/inlägg tas bort utan bra orsak kontakta webmaster. Modena får ej heller missbruka sin makt utan fungera som goda förebilder och därför inte ta del av stridtrådar.


5. Vid bryte av reglerna
- Om någon bryter mot forumets regler kommer denne att varnas. Om denne trots varningen fortsätter bryta mot forumets regler har modena och webmaster full rätt att inta straffåtgärder.
- Som straffåtgärder kan vara en ban, dvs en paus under vilken tid skrivande på forumet inte är möjligt eller att ip:n bannas helt.
- Om ni ser bryte av regler meddela gärna till det forumets mode, modena har i detta fall tystnadsplikt och får inte berätta varifrån infon om detta kommit.

6. Ärekränkning
- Ärekränkning är ett allvarligt brott och man bör direkt informera om sådant så modena och wbmaster kan ta itu med saken. I värsta fall kan detta leda till polisanmälan.

7. Annat opassande beteende
- Att bryta mot religionsfriheten är ett brott
- Rasism är inte accepterat
- "Trollande" och provocerande är förbjudet
- All sorts diskriminering är förbjudet
- peronpåhopp och annat opassande språk är förbjudet
- Modena har rätt att varna medlemmar om opassande beteende och bör meddela åt personen som varnas med pm. Av tre varningar förflyttas saken till webmaster.
- I strid situationer är webmastern domare, om du är missnöjd med moderatorn så bör du kontakta webmaster om detta och hon kan då kontakta moden också om webmaster inte godkänner modens beslut så kan hon ta bort moderättigheterna eller varna moden om opassande beteende. Det lönar sig inte att klaga åt modena om du tycker att ett felbeslut gjorts.


Förhoppningsvis kan vi alla skriva och trivas på forumet, alla är vi olika och det är bra att minnas att i skriven text kan man inte uppfatta personen humor eller betoning på ord.
Till överst på sidan Gå ner
 
Forumets regler
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Finlandssvenska föräldrar :: Forumets regler och frågor :: regler & frågor-
Hoppa till: